Yoga Enschede 2019-07-18T13:02:01+00:00

GROEPSLESSEN

YOGA ENSCHEDE

Groeplessen Yoga

Elke dinsdag avond van 19:30 tot 21:00 wordt een yogales gegeven in Enschede. In deze lessen wordt afwisselend klassieke hatha yoga, yin yoga en vinyasa yoga gegeven. Dit is afhankelijk van o.a. het seizoen en de energie van leerlingen. De ene les kiezen we bewust voor een ontspannen yin yoga les, terwijl we de andere les actief bezig gaan met uitdgende yogahoudingen. De lessen zijn dus een afwisseling van fun, ontspanning en uitdaging! Klassieke hatha yoga zorgt voor een optimale zuivering van lichaam en geest. De poses (asana’s) worden steeds van enkele seconden tot hele minuten vastgehouden. Lees er meer over in deze blog.
In Yin yoga lessen worden houdingen wel 3 tot 5 minuten aangehouden. Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga met krachtige houdingen.  

LESROOSTER

Groepslessen vinden plaats op Voortsweg 204 (ingang A), 7523 CK Enschede.
Yogamatten zijn aanwezig in de zaal.

 DAGLESTIJD
DINSDAGAFWISSELEND KLASSIEKE HATHA/YIN EN VINYASA19:30 – 21:00

TARIEVEN

Een eerste proefles kost 5 euro!

LOSSE LES

10,-les
  • studentenprijs: €8,-

5 STRIPPENKAART

45,-
  • studentenprijs: €35,-

10 STRIPPENKAART

85,-
  • studentenprijs: €70,-

MAANDABONNEMENT (1x)

32,-maand
  • studentenprijs: €25,-

SARAH VISSCHEDIJK

Hi! Ik ben Sarah. Oprichtster en yoga lerares bij Feed Your Need. Mijn yoga opleiding heb ik gevolgd bij Arhanta Yoga in India en Nederland. Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je een proefles wilt komen doen!

BRIGIT KARTHAUS

Hoi allemaal! Ik ben Brigit. Ik geef afwisselend op dinsdag yogalessen bij Feed Your Need in Enschede. Bij Arhanta Yoga heb ik mijn opleiding gedaan voor klassieke Hatha Yoga. Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je een proefles wilt komen doen!

yogalerares_1