PRIVACY VERKLARING 2018-05-21T13:12:30+00:00

Privacy policy Feed Your Need

Feed Your Need respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Feed Your Need gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren, je van het verloop daarvan op de hoogte te houden en je bestelling te bevestigen. Bij digitale producten heb ik je naam en e-mailadres nodig om een factuur op te maken, je bestelling te bevestigen en je bestelling te leveren.
  • Betaling van je bestelling verloopt via Mollie of
    • Voor betaling via Mollie zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
    • Betaling via Paypal gaat via de beschermde omgeving van Paypal.
  • Na de ontvangst van je bestelling ontvang je, namens Feed Your Need, éénmalig een e-mail (en eventueel nog één keer een herinnering) met een review verzoek. Via deze link kun je de ervaring met Feed Your Need delen met toekomstige klanten.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 4 keer de nieuwsbrief met daarin nieuwe artikelen en eventuele nieuwe producten en aanbiedingen.
  • Bij de aanvraag van de gratis producten op de website (cursussen of e-books), word je naam en e-mail adres gevraagd. Deze worden gebruikt voor het versturen van de gratis producten via de mail. Er wordt altijd om je toestemming gevraagd om dit e-mail adres te gebruiken voor de nieuwsbrief.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@feedyourneed.nl. Op regelmatige basis houd ik ook een enquête om feedback te verzamelen. Hiervoor deel ik een link in het bestelproces. Het delen van feedback in de enquête is anoniem en hiervoor zullen dus geen gegevens worden verzameld.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten en diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen

Feed Your Need werkt samen met de volgende partijen:

  • Post NL ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van PostNL voor meer informatie. https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/
  • Mollie ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mollie voor meer informatiehttps://www.mollie.com/nl/privacy
  • Siteground is de host van deze website/webwinkel. Alle gegevens die je via mijn website/webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Siteground. Siteground heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. https://www.siteground.com/terms.htm
  • Mailchimp is een e-mail service provider. Zij ontvangen je naam en e-mailadres. Mailchimp heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Voor de wettelijke verplichting van de Belastingdienst, worden gegevens van bestellingen niet langer dan 7 jaar bewaard.
  • Boekhouding gebeurt in eigen beheer. Hier zijn geen externe partijen bij betrokken.
  • Betalingen worden ontvangen en verwerkt via de Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Rabobank voor meer informatie https://www.rabobank.nl/particulieren/privacy/
  • Correspondentie via de mail gebeurt via Omdat Gmail zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Gmail voor meer informatie https://policies.google.com/privacy/update?hl=nl
  • [Wat betreft website ontwerp opdrachten] Voor het uitwisselen van grote bestanden wordt gebruikt gemaakt van Google Drive en
  • Google Drive heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn
  • Omdat WeTransfer zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van WeTransfer voor meer informatie https://wetransfer.com/legal/privacy

Daarnaast gebruikt Feed Your Need cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Affiliates* (Affiliate cookie): Dit is een cookie (een stukje geheugen) die geplaatst wordt om in de gaten te houden wie er op de door een adverteerder uitgegeven affiliatelinks klikt. Hiermee kan de adverteerder zien van welke pagina zijn klant komt en de affiliate (partner) van die pagina, indien dat is afgesproken, betalen voor deze link.

*FEED YOUR NEED zal altijd knipperende-advertentie-vrij blijven.  Zodat je niet wordt afgeleid van waar het werkelijk om draait: de inhoud.  Wat ik wel doe is linken naar boeken met affiliate links, omdat boeken bij dragen aan persoonlijke groei. Daarnaast link ik naar andere producten die ik zelf gebruik en die passen bij de visie en missie van FEED YOUR NEED. Wanneer ik vermeld dat ik een affiliate link heb gebruikt, betekent dit dat wanneer een lezer via de desbetreffende link een product koopt, ik daar een bepaald percentage van krijg. Bedankt voor je support!

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Feed Your Need verkoopt je gegevens niet

Feed Your Need zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Feed Your Need opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@feedyourneed.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Feed Your Need en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Feed Your Need
Spechtstraat 41A
7523 SW Enschede

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 09:00 – 12:00  via 06-51302539. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

info@feedyourneed.nl
het contactformulier (https://www.feedyourneed.nl/contact/)
WhatsApp (06-51302539)