OVERNIGHT OATS MET BANAAN, NOTEN EN DADELS 2017-11-07T08:30:18+00:00

Project Description

26 augustus 2017

 

Het is zo makkelijk om snelle, lekkere en gezonde ontbijtjes te maken. Ik maak vaak havermout op verschillende manieren klaar met verschillende ingrediënten. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos. Één van die manieren is om de havermout de avond van te voren alvast klaar te zetten, zodat je de volgende ochtend een heerlijk snel ontbijtje hebt. Het wordt daarom ook wel overnight oats genoemd. Als ik op reis ben is neem ik dit altijd als ontbijt omdat het zo makkelijk en snel gemaakt is. 

Overnight oats met banaan, cashewnoten, walnoten en dadels

Ingrediënten (1 persoon):

  • 40 -50 gram havermout
  • 200 ml amandelmelk of water
  • 1 rijpe banaan
  • 1 tl kaneel
  • 1 el cashewnoten
  • 1 el walnoten
  • 1 medjool dadel
  • kokosrasp

Bereidingswijze:

  1. Weeg de havermout af en doe dit samen met de cashewnoten, kaneel en dadel in een bakje.
  2. Giet de amandelmelk eroverheen en roer het mengsel door elkaar.
  3. Zet nu in de koelkast en ga lekker slapen.
  4. De volgende dag doe je de banaan en walnoten er door heen en garneer je het met een beetje kokosrasp.

Een goed begin van de dag! Geniet ervan.

Ga je dit ontbijt ook maken? Deel dan je foto op instagram of facebook en tag #feedyourneed!

Geef een reactie