missie & visie

Met Feed Your Need hebben we de missie dat ieder mens weer dichter bij zichzelf komt en weer kan voelen wat hij/zij nodig heeft in dit leven om te kunnen stralen. Your wellbeing matters!

7

Van welvaart naar wellness

Wij geloven dat iedereen het verdient om gezond, gelukkig en vrij te zijn. Dit heeft in onze ogen niet zoveel te maken met welvaart, maar met wellness. Het verschil daar tussen? Welvaart is vooral iets dat voor de buitenwereld zichtbaar is. Je hebt een goede baan, je verdient goed, er is goede zorg, etc. Wellness gaat meer over jouw binnenwereld. Voel jij je ook vrij? Voel jij je rijk? Voel jij je fysiek, mentaal en emotioneel gezond en stabiel?

De wereld om jouw heen is een reflectie van jouw innerlijke wereld, en kan je dus goed vertellen waar er nog werk aan de winkel.

Met feedyourneed.nl hopen we jou dichter bij jezelf te brengen, want dat is waar wellness echt begint. Op onze website raden we daarom vele cursussen aan waarbij je diep in jezelf kunt duiken, maar vergeet daarbij ook niet plezier te maken en eventueel nieuwe hobby’s uit te proberen.

Op feedyourneed.nl laten we een breed aanbod aan producten en cursussen zien, zodat jij kan vinden wat op dit moment het beste bij jou past en bij wat jij nu nodig hebt.

 

De aarde

Wellness gaat niet alleen maar over jezelf, maar ook over de rest van het leven op aarde. Duurzaamheid is daarom een belangrijk onderwerp binnen Feed Your Need. De producten die wij aanbieden zijn nauwkeurig uitgezocht op hun duurzaamheid. We kijken hierbij o.a. naar materiaalgebruik en diervriendelijkheid.

 

Lekker imperfect

Ondanks onze goede intenties zijn we ook gewoon mens, en zeker niet perfect. Sommige procuten zullen duurzamer zijn dan de ander. Sommige procuten zijn vooral leuk en creatief, en wellicht minder duurzaam. Het loslaten van de perfectie en het allemaal goed willen doen, heeft het plezier in het maken van deze website enorm verhoogd! Hopelijk is het voor jullie net zo leuk om op deze website rond te neuzen!

Liefs,

Team Feed Your Need