Discover Ayurveda Discover Yourself – Lente 2021 2021-02-11T17:00:10+00:00

ONLINE CURSUS

DISCOVER AYURVEDA
DISCOVER YOURSELF!

Back to your true nature

Start datum: 1 maart 2021!

Duur: 9 weken

Ik wil me aanmelden

DISCOVER AYURVEDA DISCOVER YOURSELF

WAAR GAAT DE ONLINE CURSUS OVER?

Wil jij ook meer leren over Ayurveda en ben jij klaar voor een ontdekkingsreis naar jezelf? In deze cursus leer je diepgaande Ayurvedische concepten en praktische tools die je kunt inzetten in het dagelijks leven. Alles is een geheel en met elkaar verbonden, dus dit programma zal ook werken op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau. 

Het is een 9-weeks programma dat bestaat uit 3 fasen van 3 weken. In de eerste fase gaan we beginnen we met de basis principes van Ayurveda, maar duiken we ook al direct de diepte in. Daarnaast gaan we direct praktisch aan de slag en kun je deze fase gebruiken om nieuwe Ayurvedische gewoontes aan te leren en je zo voor te bereiden op de volgende fase waarin we een Ayurvedische detox gaan doen die is afgestemd op jou als persoon en op jouw situatie. We gaan lichamelijke, emotionele en mentale afvalstoffen opruimen en je gaat leren hoe je het zelfhelende vermogen van je lichaam kan activeren. De laatste fase is de opbouwfase of verjongingsfase. In deze fase voeden we de cellen weer met gezonde verteerbare voeding dat past bij jouw lichaam. In de laatste fase ga je ook leuke verdiepende workshops volgen die je gaan helpen om ook na deze cursus verder te kunnen met Ayurveda.

Je zal meer energie gaan ervaren, de signalen van je lichaam gaan begrijpen en meer helderheid in je hoofd krijgen. Deze cursus is een combinatie van externe informatie, kennis en inspiratie en een reis naar binnen naar je eigen kern. Je intuïtie zal sterker worden, waardoor je steeds makkelijker intuïtief naar jezelf kunt luisteren en weet wat het beste is voor jouw lichaam, geest en ziel!

Het is een eenmalige investering waar je de rest van je leven profijt van zult hebben!

Lees de informatie hieronder rustig door en als het goed voelt zie ik je op 14 september bij deze online cursus.

Liefs, Sarah

EEN REIS NAAR BINNEN

VOOR WIE IS DE CURSUS?

Deze cursus is voor jou als:

 • je geïnteresseerd bent in Ayurveda en openstaat voor een nieuwe manier van kijken naar gezondheid en het leven.

 • je wilt leren om intuïtief te eten en leven door de signalen van je lichaam te gaan begrijpen en hier ook de oplossingen voor wilt leren en begrijpen.

 • je last hebt van vage kwaaltjes of chronische klachten, zoals chronische vermoeidheid, opgeblazen buik, huidklachten, overgewicht, slaapproblemen, depressieve gevoelens, irritaties, onrustige gevoelens of angsten.

 • je last hebt van cravings of eetbuien.

 • je moeite hebt met het omgaan met negatieve overtuigingen en emoties.

 • je open staat om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren die je voor de rest van je leven kan inzetten.

 • je meer helderheid in je hoofd wil ervaren.

 • je dichterbij jezelf wilt komen en je ware natuur wilt omarmen.

 • je lekkerder in je vel wilt zitten en op zoek bent naar meer vrijheid in je leven en in jezelf!

Deze cursus is niet voor jou als:

 • je op zoek bent naar een quick-fix of de ‘magic pil’ voor al jouw problemen.

 • je geen verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen gezondheid en je eigen leven, en de antwoorden buiten jezelf blijft zoeken.

 • je niet bereid bent om naar binnen te keren en de onderliggende oorzaken wilt opsporen of emoties onder ogen wilt zien.

WAT ANDEREN ZEGGEN

TESTIMONIALS

LIVING AYURVEDA

WAT GA JE LEREN?

Wat is Ayurveda

AYURVEDA

We gaan diepgaande Ayurvedische principes en concepten bespreken, maar dit ook vertalen naar alledaagse praktische tools. Het wordt een mooie combinatie van kennes, inspiratie, inzichten en praktische toepassingen.

ayurveda-doshas

HET INDIVDU

Één belangrijk principe van Ayurveda is dat ze altijd uitgaat van het individu. In deze cursus ga je leren welke voeding en leefstijl jou in balans houden/brengen en welke je juist uit balans brengen. Ook ga je leren hoe je bij jezelf kunt herkennen wat je nodig hebt bij bepaalde klachten of signalen van je lichaam.

abhyanga selfcare

SELFCARE RITUELEN

Ontdek dagelijkse Ayurvedische rituelen en routines die ervoor zorgen dat je heerlijk in je vel zit, in balans blijft en dichterbij jezelf komt. Ook zullen er leuke DIY Ayurvedische Selfcare video’s en recepten bijzitten!

mind body connectie

MIND-BODY CONNECTIE

We gaan het hebben over Ayurvedische psychologie en de connectie tussen lichaam en geest. Krijg inzicht in jouw psychologie en ontdek hoe je Ayurvedische tips en tools kunt inzetten om meer zelfliefde en zelfacceptatie te ervaren.

Detox

AYURVEDISCHE DETOX

Iedereen gaat een op maat gemaakte Ayurvedische detox doen. We gaan het hebben over het zelfhelend vermogen van je lichaam en hoe je dit kunt activeren. Ook gaan we het hebben over het ziekteproces en hoe je door te luisteren naar de signalen van je lichaam ziektes kan helpen voorkomen.

ayuryoga

AYURYOGA

Je gaat leren over yoga voor verschillende types en hoe Yoga jou kan ondersteunen in je helingsproces. Je hoeft geen ervaring te hebben Yoga!

Ayurvedisch koken

AYURVEDISCH KOKEN

In de cursus ontvang je Ayurvedische recepten waarmee je direct aan de slag kan, maar je gaat ook leren hoe je zelf makkelijk Ayurveda-proof kunt koken en eten. Ook ga je leren hoe je food cravings en snaaibuien kan helpen voorkomen!

ayurvedische seizoenen

LEVEN MET DE NATUUR

Ontdek hoe je meer in flow kan leven met het dagritme, de seizoenen en voor vrouwen de menstruatiecyclus! Door mee te bewegen met de natuur om je heen en je eigen natuur zal je meer flow en voldoening ervaren in je leven.

Dharma

DHARMA

We gaan ook wat dieper kijken dan alleen voeding en leefstijl. Het eerste doel is uiteraard om lichamelijk, mentaal en emotioneel meer in balans te komen, maar uiteindelijk is het doel om meer naar de kern te gaan van jezelf en te ontdekken wat jouw doel of purpose hier op aarde is!

PRAKTISCH

DIT ZIT ER ALLEMAAL BIJ

Discover Ayurveda Discover Yourself Online cursus

De cursus vindt plaats in een online leeromgeving. Hierin vind je video’s, e-books, praktische tips, recepten en meer. Daarnaast is er een Facebook groep waarin tips, ervaringen en recepten met elkaar gedeeld kunnen worden.

 • Diepgaande theoretische en praktische video’s

 • Wekelijkse E-books

 • Heerlijke Yoga Nidra sessie

 • Restorative Yogales voor de Vata Dosha

 • Lekkere ayurvedische recepten

 • Exclusieve Facebook community

Start datum: 1 maart 2021

Duur: 9 weken

Voor altijd toegang
(ook tot eventuele updates)

Eenmalige investering

€350,-

Ja, ik betaal in 1 keer

3 maandelijkse termijnen

€117,-

Ja, ik betaal in 3 termijnen

BONUSSEN

AYURVEDA LENTE DETOX BOX
T.W.V. 75 EURO

EEN 9-WEEKSE DEEPDIVE IN AYURVEDA

DE OPBOUW VAN HET PROGRAMMA

Fase 1 - living ayurveda

FASE 1 – LIVING AYURVEDA

3 WEKEN

In de eerste fase gaan we uitgebreid in op de Ayurvedische principes, kennis en filosofie. Daarnaast is deze fase ook bedoeld om stapsgewijs nieuwe Ayurvedische eet- en leefgewoontes aan te leren. Door het direct toe te passen in je leven zal je direct verschil gaan merken in je energie en ben je goed voorbereid op de volgende fase: de detox fase.

Fase 3 - renew and energise

FASE 3 – RENEW & ENERGIZE

3 WEKEN

Na de detox fase is het weer tijd om op te bouwen. We gaan rasayana doen, wat staat voor verjonging/vernieuwing. We hebben in de vorige fase afvalstoffen afgebroken en geëlimineerd uit het lichaam en nu is het tijd om je cellen weer te voeden met gezonde voedingsstoffen. In deze fase gaan we ook kijken hoe je na deze cursus zelf verder kunt gaan met Ayurveda. Je krijgt een Ayurvedische (online) kookworkshop, we gaan het hebben over hoe je kan leven en meebewegen met de natuur en we duiken nog één keer de diepte in en gaan het hebben over jouw dharma of purpose!

FASE 2 – DETOX

3 WEKEN

In deze fase gaan we een Ayurvedische detox doen. We gaan ons eerst voorbereiden op de detox. Je gaat leren over het zelfhelende vermogen van het lichaam en je gaat ontdekken welke detox het meest geschikt is voor jou om te volgen. We gaan niet alleen op lichamelijk niveau detoxen, maar ook op mentaal en emotioneel niveau. Je ontvangt ondersteunende ontspanningsoefeningen en yoga oefeningen voor deze periode.

VAN WIE KRIJG JE LES?

OVER MIJ

Hi, ik ben Sarah.

Zo’n 6 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Ayurveda. Ik was al jarenlang zoekende naar iets waardoor ik me beter zou voelen, zonder dat ik precies wist waar ik naar zocht. Door veel innerlijke struggles zocht ik naar iets dat verlichting zou brengen en betekenis zou geven aan het leven. Dat vond ik uiteindelijk in Ayurveda. Ik begon het ene naar het andere boek over Ayurveda te lezen. Boeken over zelfgenezing, zelfontwikkeling en spiritualiteit. Het beantwoordde (en beantwoord nog steeds) veel van de vragen waarmee ik rondliep (en loop).

Fast forward naar nu: Inmiddels heb ik de opleiding tot Ayurvedisch voeding- en leefstijl coach gevolgd. Ik heb nu de Ayurvedische principes op mijn manier geïntegreerd in mijn dagelijkse leven om weer zoveel mogelijk in balans te komen. Er zijn nog steeds grote uitdagingen, soms diepe dalen, maar ook altijd weer mooie lessen.

Mijn passie en interesse in Ayurveda deel ik graag met iedereen die ook op zoek is om de beste versie van zichzelf te zijn. En de beste versie van jezelf ben je als je leeft volgens jouw ware natuur. Met de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda wordt de weg naar jouw ware natuur een stuk duidelijker.

WAT ANDEREN SCHRIJVEN

TESTIMONIALS

Super! Wat een rijke informatie wordt er gegeven in deze cursus. Het is goed opgebouwd en heel inspirerend. Ik heb enorm veel geleerd en kunnen toepassen in mijn dagelijkse leven! Ik had veel last van mijn darmen en dat is nu helemaal over. Als ik het toch weer op voel komen weet ik ook waardoor het komt en wat ik er aan kan doen! 

yogalerares_1Brigit, Yoga lerares

De tekst in de cursus is goed en duidelijk omschreven. Daarnaast vind ik de video’s erg prettig! Zeker een aanrader.

Karin

Na 2 weken heb ik al onzettend veel meer energie. Mijn lijf voelt echt anders aan; het lijkt gereset. Nu mag het afvallen beginnen! Blij! In ons persoonlijke gesprek had Sarah snel door hoe ik in elkaar zit en wat wel of niet voor mij zou kunnen werken. Haar advies was heel compleet. Ze had direct veel praktisch toepasbare lifestyletips en recepten. Ik kon direct aan de slag!

Wendy, AD(H)D therapeut en coach

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Ik ga tussendoor op vakantie, dus ik weet niet of ik mee kan doen met de detox.. 2020-08-10T15:28:27+00:00

Dat is geen probleem. Je kan de detox ook later doen of je kunt een kortere detox doen die wel past bij jouw huidige leven. Je hebt altijd toegang tot de lessen dus je kant het na je vakantie in alle rust inhalen!

Ik twijfel of dit programma iets voor mij is.. 2020-08-10T15:29:50+00:00

Het is best spannend om in jezelf te investeren. Als je je geïnspireerd voelt door het gedachtegoed van Ayurveda en je staat open om veranderingen in je leven aan te brengen dan denk ik zeker dat dit programma je kan helpen naar een leven vol liefde, inspiratie en energie. Vind je het moeilijk om de keuze te maken? Dan kun je altijd een berichtje sturen naar info@feedyourneed.nl en dan kunnen we een balafspraak maken om te kijken of het bij je past.

Gaat de cursus vooral over voeding? 2020-03-31T09:14:23+00:00

Voeding is een groot onderdeel voor een gezonde leefstijl, dus dat komt ook zeker terug in de cursus. Maar daarnaast gaan we het ook hebben over emoties, Ayurvedische leefstijl oefeningen en je gaat vooral ook de Ayurvedische gedachtengang en principes op diep niveau begrijpen waardoor jij je eigen gezondheidsguru kan worden!

Heb ik lifetime toegang? 2020-03-28T21:20:36+00:00

Ja, je krijgt lifetime toegang en ook toegang tot alle toekomstige updates.

Kan ik veilig betalen? 2020-03-28T21:19:48+00:00

Je kan betalen via Ideal en Bancontact, veilig dus.

Ontvang ik de lessen in één keer of per week 2020-03-28T21:19:03+00:00

Per week komt er een nieuwe les vrij. Op die manier kun je stap voor stap door de lessen heengaan en deze in een rustig tempo integreren in je leven. Je ontvangt een mail zodra een nieuwe les is vrijgekomen om je te helpen herinneren.

Hoelang ben ik bezig met een les? 2020-03-31T09:13:39+00:00

Het vraagt ongeveer 2 a 3 uur van je tijd per week om alle informatie tot je te nemen, de vragen en opdrachten te maken. Om de praktische tips toe te passen in je leven vraagt wellicht om wat meer tijd. Het doel is om het uiteindelijk onderdeel van je dagelijkse leefstijl te maken 🙂

Eenmalige investering

€350,-

Ja, ik betaal in 1 keer

3 maandelijkse termijnen

€117,-

Ja, ik betaal in 3 termijnen