AYURVEDA 2019-04-12T12:55:31+00:00

AYURVEDA

In het online magazine worden regelmatig nieuwe artikelen geplaatst over Ayurveda. Wil je alvast meer ontdekken over Ayurveda en erachterkomen wat jouw dosha is? Dan kun je de gratis 3-daagse mini-cursus aanvragen. Wil je direct aan de slag gaan om je darmen weer te helen en je weer als herboren voelen? Dan is een Ayurvedische detox een goed begin! In mijn nieuwe e-guide vind je een complete detox voor ieder seizoen!

Volgens de Ayurveda kan men alleen in gezondheid zijn doel op aarde bereiken.

GRATIS MINI CURSUS

mini cursus
Ik ben benieuwd!

E-BOOK: AYURVEDISCHE DETOX 

detox
Ik ben wel toe aan een detox!

Ayur..watte?

Ayurveda ontstond zo’n 5000 jaar geleden in India en heeft zich gedurende de eeuwen langzaam verspreid over de hele wereld. Het is de oudste holistische geneeskunde en krijgt nu – mede dankzij het populairder wordende yoga – steeds meer aandacht in het westen. En dat is maar goed, want we hebben het nu meer nodig dan ooit!

Ayurveda betekent letterlijk de wetenschap of kunst van het leven. Zo staat ‘ayur’ voor leven en ‘veda’ voor wetenschap, kennis of kunst.

De Ayurvedische visie op gezondheid is anders dan die wij in het westen kennen. Het is meer dan alleen de afwezigheid van kwaaltjes en ziekten. Gezondheid is energie, vitaliteit, plezier, stralen van binnenuit, je optimale zelf zijn en in contact staan met je ware essentie.

NIEUWSTE ARTIKELEN OVER AYURVEDA