AANBOD 2019-06-10T08:59:06+00:00

Boeken en e-books

The Seasonal Ayurveda
Detox Guide!

Heb je wel eens een Ayurvedische detox gedaan? Dit is een complete digitale gids voor de Ayurvedische detox die je kan aanpassen op elk seizoen. Inclusief yoga en self-care oefeningen!

plantbased holidays vegan kookboek

Plantbased Holidays
E-book

In dit e-book vind je meer dan 50 plantaardige recepten voor de feestdagen. Naast de echte klassiekers, zoals pepernoten, kerststollen en oliebollen vind je ook verrassende creatieve lekkernijen.

plantbased holidays vegan kookboek

Plantbased Holidays
Boek

In dit boek vind je meer dan 50 plantaardige recepten voor de feestdagen. Naast de echte klassiekers, zoals pepernoten, kerststollen en oliebollen vind je ook verrassende creatieve lekkernijen.

Online Cursussen

Discover Ayurveda Discover Yourself

Een praktische online introductiecursus in Ayurveda.

In deze cursus krijg je 9 waardevolle lessen over Ayurveda met praktische tips en opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt.
Je leert de connectie tussen lichaam en geest beter begrijpen en ┬áhet effect van voeding en leefstijl hierop. Je krijgt inzicht in jouw eigen disbalansen en hoe je deze weer in balans brengt. Je gaat stap voor stap kleine veranderingen in je leven brengen, zodat jij je steeds dieper verbonden voelt met jezelf en je steeds beter gaat voelen! Het is een hele ontdekkingsreis and it’s exciting!

Inschrijvingen op dit moment gesloten

Discover Ayurveda Discover Yourself Online cursus