AANBOD 2021-02-13T20:14:02+00:00

ONLINE PROGRAMMA’S

Discover Ayurveda Discover Yourself

Een praktische online introductiecursus in Ayurveda.

In deze 9-weekse cursus krijg je waardevolle lessen over Ayurveda met praktische tips en opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt. Je leert de connectie tussen lichaam en geest beter begrijpen en  het effect van voeding en leefstijl hierop. Je krijgt inzicht in jouw eigen disbalansen en hoe je deze weer in balans brengt. Je gaat stap voor stap kleine veranderingen in je leven brengen, zodat jij je steeds dieper verbonden voelt met jezelf en je steeds beter gaat voelen! Het is een hele ontdekkingsreis and it’s exciting!

Meer informatie
holistic-health-coach-certification

Holistic Health Coach Training voor Vrouwen

Een praktische online cursus gemaakt voor Yoga en Ayurveda instructeurs.

Deze cursus is gemaakt voor Arhanta Yoga, de online en offline opleider voor Yoga instructeurs. In deze cursus leer je hoe je als vrouw een meer gebalanceerd leven kan leiden door Yoga oefeningen en een Ayurvedische levensstijl. Je leert de fundamenten van Ayurveda en hoe je Yoga en Ayurveda therapeutisch kan inzetten voor vrouwen met hormonale disbalansen, menstruatieklachten, onvruchtbaarheid en menopause klachten.

Na deze cursus kan je jezelf en andere vrouwen ondersteunen in het optimaliseren van hun hormonale gezondheid en bij hun menstruatieklachten, zoals PMS, zware pijnen, vermoeidheid en endometriose en PCOS gerelateerde klachten. We behandelen ook hoe je yoga en verandering in levensstijl kan inzetten om de vruchtbaarheid van de vrouw te verbeteren. Kortom, een cursus die de klachten van de vrouw serieus neemt!

Meer informatie

Boeken en e-books

The Seasonal Ayurveda
Detox Guide!

Heb je wel eens een Ayurvedische detox gedaan? Dit is een complete digitale gids voor de Ayurvedische detox die je kan aanpassen op elk seizoen. Inclusief yoga en self-care oefeningen!

Meer informatie